El Servei Municipal d’Orientació Laboral de Torredembarra ha organitzat un curs d’auxiliar de restauració col·lectiva i càtering, dirigit a persones que es trobin en situació d’atur. Es tracta d’una formació gratuïta, de caràcter presencial amb un total de 80 hores, que tindrà lloc del 25 de setembre al 10 de novembre, de 9 a 13 h. La part teòrica es farà al Patronat Antoni Roig i la part pràctica en una cuina.
Els continguts del curs són els següents:
Mòdul 1. Context laboral i perfil professional.
Mòdul 2. Aplicació de les normes i condicions higienicosanitàries. Certificat de manipulador/a d’aliments
Mòdul 3. Composició de menús. Manual de procediments culinaris de col·lectivitats.
Mòdul 4. Preelaboració i conservació culinària.
Mòdul 5. Elaboració de menús equilibrats.
Mòdul 6. El bufet de cuina.
Mòdul 7. Seguretat i higiene en el treball i prevenció de RRLL.
Inscripcions: Cal aportar currículum, full de l’atur (DARDO) i DNI/NIE.
Presencialment: 18 i 20 de setembre de 9 a 14 hores. Regidoria d’Acció Social i Igualtats (Av. de Lluís Companys, 55 1r pis).
Telemàticament: Fins al 20 de setembre: https://seu-e.torredembarra.
Per a més informació, contacteu amb el Servei Municipal d’Orientació Laboral al telèfon 664 050 638 o per correu electrònic: orientaciolaboral@
La cuina del PFI-PTT de l’Institut d’Altafulla, que s’ubica a les dependències de l’Esplai de la Gent Gran al carrer…
Golf Costa Daurada ja ha obert les inscripcions a l'Stage d'Estiu 2025, una proposta esportiva i de lleure que s'ha…
Un accident a l’AP-7 a l’altura de Martorell en sentit Tarragona està provocant aquest vespre retencions importants a la via.…
Valls serà de nou la seu central de la Ruta Sense Límits Road 2025, un esdeveniment moto turístic i no competitiu…
La ciutat de Tarragona comptarà ben aviat amb un nou establiment dels supermercats Condis, el quart a la ciutat. El…
Fa escassos moments, acaba de finalitzar la presentació oficial de la Festa Major de Sant Anna 2025 del Vendrell, un…
Esta web utiliza cookies.