Torredembarra acull la Fira de la Cervesa Artesana

  Se celebrarà el 14, 15, i 16 d'octubre a la plaça del Castell

  L’onzena edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra s’ha fet esperar, però després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, els dies 14, 15 i 16 d’octubre la plaça del Castell serà novament l’escenari on es trobaran tretze productors per mostrar les seves elaboracions, acompanyats d’un ampli programa d’activitats culturals i lúdiques. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

  Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Altafulla Craft Beer (Altafulla), La Catenenca (Canet de Mar), Cervesera del Poblenou (Barcelona), Comic Beer (Cardedeu), Kibus Cervesers (Olost), Red Hop (Salomó), Ona (Vila-seca), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Clandestines (Montferri), Rustika Bufona (Escaladei), Tro Ales (Barcelona), Espina de Ferro (Vilanova del Camí) i Bripau (Sant Pere de Riudebitlles).

  La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: tasts, música en viu, trobada d’scooters clàssics, furgoteques (food trucks), visita guiada, etc.

  Programa d’activitats:

  Divendres 14 d’octubre, de 18 a 1 h 

  A partir de les 18 h: Obertura de la Fira

  A les 21.30 h: Actuació musical 3 y el inglés (punk rock).

  A les 23 h: Dj Ethian Guerrero

  Dissabte 15 d’octubre, de 9 a 1 h

  A les 9 h: Obertura de la Fira.

  De 10 h a 12 h: Trobada dels amics dels Scooters Clàssics. Inici de la ruta pel Baix Gaià, arribada i exposició a la pl. del castell a la 13 h.

  A les 12 h, al Pati del Castell: Tast de cerveses. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

  A les 22 h: Actuació musical amb Lady of the lake (versions de rock celta).

  Diumenge 16 d’octubre, d’11 a 15 h

  A les 11 h: Obertura de la Fira.

  A les 12 h: Visita guiada al Castell.

  Inscripció: www.turismetorredembarra.cat

  Preu: 3 €. Gratuït per a menors de 12 anys. Places limitades. Idioma català. Punt de trobada: envelat de l’Ajuntament situada a Plaça del Castell.

  A les 13 h: Tast de cerveses, al Pati del Castell. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

  A les 15 h: Clausura de la Fira.