Torna ‘Sabor Salou’ amb la millor gastronomia

Els dies 6, 7 i 8 de maig, els restauradors de Salou s’uniran per oferir les més variades degustacions, amb activitats per a la gent jove i tallers per a tota la família, al Passeig Jaume I

Més d’una trentena llarga d’estands oferiran tota mena de menjars, begudes i productes gastronòmics. Els visitants podran degustar el millor de cada parada, descansant als espais de terrasses, muntats per a l’ocasió. Es disposarà d’un major espai de terrasses.

Es tracta d’un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet del territori. L’acte es va donar a conèixer per l’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha estat acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, i Andrea Mazzanti, directora tècnica de Sabor Salou. També hi han fet acte de presència la regidora de Joventut i Infància, Julia Gómez; i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “Salou ja fa temps que va fer una aposta decidida per la promoció de la enogastronomia, per tal de convertir-nos en un referent d’atracció turística”. Aquesta tasca, ha dit, “dona els seus fruits”; i ha explicat que, segons les enquestes d’EURECAT, “les preferències dels turistes són passejar, la platja i la gastronomia”.

Ha fet referència a la fira ‘Sabor Salou’, assegurant que “creiem que és una molt bona manera de promocionar la gastronomia salouenca i una molt bona oportunitat per als establiments de Salou que hi participen”. I ha posat en valor la feina realitzada per l’àrea de Dinamització Econòmica i pel Patronat Municipal de Turisme, així com dels professionals del sector.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que aquest esdeveniment és el “més popular” de tota l’agenda gastronòmica. Ha anunciat que se celebrarà un festival, organitzat des de l’àrea de Serveis Culturals i la regidoria de Joventut, a partir de les 20 h, amb música adreçada al col·lectiu jove, que complementarà l’oferta de restauració.

Per la seva banda, la directora tècnica de Sabor Salou, Andrea Mazzanti, també ha explicat que “la gent visita la fira per moltes raons, per degustar la gastronomia, però també per trobar totes les ofertes gastronòmiques representades del municipi, als 35 expositors”. Ha assegurat que es preveu una molt bona acollida; i ha recordat que a la darrera edició, l’any 2019, es van servir 50.000 degustacions i hi va haver més de 42.000 visitants.

‘Sabor Salou 2022’ tornarà a comptar amb Europa FM com a Emissora Oficial de l’esdeveniment gastronòmic; la qual s’encarregarà de la música, durant tot el cap de setmana; amb la col·laboració de l’Institut Català del Vi (INCAVI). També hi serà present Coca-cola i Sant Miguel, que amenitzaran la fira, amb diferents activitats i sortejos.

Tota la informació disponible es pot consultar al web: www.saborsalou.cat