La Ciutat de Tarragona

Els Tastets de Tarragona arriben a la ciutat

L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona, les quals estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i compten amb el patrocini de Raventós Codorniu i Makro.

Els 20 establiments participants serviran menús degustació que consten de 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d’un licor de Tarragona.

Els establiments participants són: Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.

En la seva intervenció, l’alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, ha destacat el “moment de transformació, il·lusió i unió” del sector de la restauració a Tarragona. “La restauració i el producte local de Tarragona tenen una qualitat inqüestionable que cal reconèixer i projectar”, ha conclòs abans de felicitar els restaurants organitzadors i els patrocinadors i desitjar que les jornades siguin “un gran èxit”.

Com ha exposat Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat: “És molt mediterrani el fet de sortir a picar algo, sempre estem compartint i aquestes jornades s’adapten a la nostra manera de fer i ajudaran als restaurants a potenciar les setmanes prèvies a la temporada alta”

Montse Adan, directora de Port-Ciutat de Tàrraco, ha remarcat el suport que des del Port de Tarragona es destina a entitats com l’AEHT i ha desitjat “que jornades com les que avui presentem es consolidin”.

Carlos Antonio Ferré, gerent de zona de Raventós Codorniu i patrocinador de les jornades, ha remarcat que “no s’entén una bona gastronomia sense una bona ampolla de vi o cava”.

Per últim, Moha Quach, xef del Restaurant El Terrat, guardonat amb un Sol Repsol i membre del Consell d’Experts de l’AEHT, ha exposat que “més que un tastet, diria que aquestes jornades són una experiència gastronòmica. El format escollit és la millor opció per què els clients coneguin la cuina dels restaurants”

Tots els menús es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Tags: Tarragona
Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Illa celebra la ràpida actuació dels serveis d’emergència en l’atropellament massiu

Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…

3 hores fa

Un dels ferits en l’atropellament massiu a l’RCDE Stadium és el fill d’Albiol

Quinze persones han resultat ferides aquest dijous a la nit, quatre en estat menys greu i la resta en estat…

4 hores fa

VÍDEO | 13 ferits per l’atropellament múltiple als voltants de l’estadi del RCD Espanyol

Una conductora ha provocat el caos als voltants de l'estadi del RCD Espanyol i ha ferit a 13 persones en…

5 hores fa

VÍDEO | Moments de pànic a l’estadi de l’Espanyol per un atropellament abans del derbi

Aquest dijous al vespre, minuts abans de l'inici del derbi entre el FC Barcelona i l'RCD Espanyol, diverses persones han…

5 hores fa

Lloret de Mar inicia la temporada de platges

Les platges de Lloret de Mar donen el tret de sortida a la temporada de salvament i socorrisme amb diferents…

6 hores fa

Mor el nen de 6 anys que va ser atropellat per un cotxe mentre travessava el carrer

L'Ian, un nen de només sis anys, ha mort a l'Hospital Niño Jesús després de ser atropellat mentre travessava el…

6 hores fa

Esta web utiliza cookies.