La Ciutat de Tarragona

Els Tastets de Tarragona arriben a la ciutat

L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona, les quals estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i compten amb el patrocini de Raventós Codorniu i Makro.

Els 20 establiments participants serviran menús degustació que consten de 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d’un licor de Tarragona.

Els establiments participants són: Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.

En la seva intervenció, l’alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, ha destacat el “moment de transformació, il·lusió i unió” del sector de la restauració a Tarragona. “La restauració i el producte local de Tarragona tenen una qualitat inqüestionable que cal reconèixer i projectar”, ha conclòs abans de felicitar els restaurants organitzadors i els patrocinadors i desitjar que les jornades siguin “un gran èxit”.

Com ha exposat Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat: “És molt mediterrani el fet de sortir a picar algo, sempre estem compartint i aquestes jornades s’adapten a la nostra manera de fer i ajudaran als restaurants a potenciar les setmanes prèvies a la temporada alta”

Montse Adan, directora de Port-Ciutat de Tàrraco, ha remarcat el suport que des del Port de Tarragona es destina a entitats com l’AEHT i ha desitjat “que jornades com les que avui presentem es consolidin”.

Carlos Antonio Ferré, gerent de zona de Raventós Codorniu i patrocinador de les jornades, ha remarcat que “no s’entén una bona gastronomia sense una bona ampolla de vi o cava”.

Per últim, Moha Quach, xef del Restaurant El Terrat, guardonat amb un Sol Repsol i membre del Consell d’Experts de l’AEHT, ha exposat que “més que un tastet, diria que aquestes jornades són una experiència gastronòmica. El format escollit és la millor opció per què els clients coneguin la cuina dels restaurants”

Tots els menús es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

La Biblioteca Carles Morató de Solsona convoca el novè Concurs de punts de llibre

Com cada any, la Biblioteca Carles Morató de Solsona materialitzarà la commemoració del seu aniversari…

4 hores fa

Carla Foix es proclama Subcampiona de Catalunya Juvenil de Tennis

La cinquena prova puntuable de la Copa Catalunya Juvenil de Tennis ha finalitzat amb un…

4 hores fa

El Centre Cultural de Mollerussa acull una xerrada sobre el dol en nens i joves

L’Ajuntament de Mollerussa, a través del Servei de Suport al Dol de Ponent, ha organitzat…

4 hores fa

Salvador Illa: “Catalunya no ha estat mal governada en els últims 10 anys, sinó que no ha estat governada”

Arribem a l'equador de la campanya electoral i els partits polítics tenen clar que ara…

4 hores fa

L’APT reforça la col·laboració amb la Generalitat per millorar la qualitat mediambiental a Tarragona

El Port de Tarragona estreny la col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per millorar la…

4 hores fa

Obre les portes la segona edició del Vide Dressing Primavera a La Massana

Bona afluència de públic durant la primera jornada d’aquesta nova edició del Vide Dressing, el…

4 hores fa

Esta web utiliza cookies.