En marxa les obres per arranjar la zona esportiva del Morell

La regidoria d’Urbanisme preveu que els treballs, amb un cost de 540.000 euros, estaran enllestits d’aquí a cinc mesos

Imatge de les màquines durant les obres al Morell.

Aquest mes d’octubre s’han engegat els treballs del projecte d’urbanització de la zona esportiva del Morell. Unes obres que, tal com exposa l’alcalde i corresponsable, alhora, de la regidoria d’Urbanisme, Eloi Calbet, “serviran per arranjar més de 3.500 metres quadrats per tal de convertir-los en un espai vertebrador dels equipaments esportius que l’envolten”.

Una obra amb un cost de 540.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos que mantindrà com a zona de vianants el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol, “però de forma ordenada i amb propostes lúdico-esportives al llarg del seu recorregut, com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure”, detalla l’altre regidor de l’àrea, Pere Domingo.

En aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal.