Altafulla canvia els sentits de la circulació a l’entorn de la plaça Martí Royo

La iniciativa sorgeix de la necessitat d’afrontar el trànsit en aquest espai

0
679

L’Ajuntament d’Altafulla portarà a terme a partir d’aquest divendres 28 d’abril una modificació en els sentits de circulació dels vehicles a l’entorn de la plaça Martí Royo per tal d’afrontar el trànsit. D’aquesta manera,  canviarà el sentit de circulació del carrer Albert Boronat des del carrer Marquès de Tamarit que, a partir d’aquesta data, serà de pujada fins a la confluència de la plaça Nova on els vehicles es podran desviar tant cap a l’esquerra en direcció a l’Ajuntament, com a la dreta, en direcció cap a la Baixada de Rigalt.

També canviarà el sentit de la marxa del trànsit el carrer Comunidor en el tram que va des de l’Ajuntament fins al Passatge de la Barceloneta. La Baixada de Rigalt serà únicament de baixada. Aquests canvis s’estan anunciant des del passat dilluns 24 d’abril, quan la Brigada Municipal i la Policia Local van començar amb les tasques de nova senyalització i pintura del paviment, amb la finalitat de facilitar i donar a conèixer les modificacions viàries a la ciutadania, tal i com indica el plànol.

D’altra banda, a partir del Pont de l’1 de Maig, al carrer Martí d’Ardenya, la circulació quedarà restringida totalment al pas de vehicles des de les 11 del matí a les 23h de la nit, els caps de setmana; i cada dia, des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre. A partir de la nit, s’obrirà al trànsit fins les 11 del matí.

FER UN COMENTARI