Detinguda per robar 25.000 euros i joies en dues cases de Salou on treballava fent la neteja

Una de les víctimes va posar càmeres de vigilància quan va començar a sospitar que la treballadora li estava furtant

Els Mossos d’Esquadra detenen una dona per furtar 25.000 euros i joies en dues cases on treballava fent la neteja. Es tracta d’una dona de 49 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut. La van arrestar agents de la comissaria de Salou. La investigació policial es va iniciar arran de la denúncia de dos germans que van explicar als mossos que la dona que netejava a les seves cases els estava furtant diners i joies. Un d’ells s’havia adonat de la sostracció quan va traure diners en efectiu per un tema laboral i, tot i guardar-los en un lloc privat, li van desaparèixer.
L’home, per comprovar si la dona que treballava fent la neteja a casa seva li estava prenent diners, va instal·lar càmeres de vigilància al seu domicili. Llavors, quan va comprovar els vídeos va confirmar les seves sospites. Segons les víctimes, durant el temps que la dona va treballar a les seves cases els va sostraure 25.000 euros en efectiu i més de 7.000 euros en joies.

Els investigadors van poder comprovar que la detinguda havia venut joies en diverses botigues de la ciutat de Reus des de l’any 2016. Algunes van ser recuperades i retornades als seus propietaris. La detinguda va passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.