Vila-seca gaudeix d’un concert del grup Orpheus XXI a la Gala Benèfica contra la leucèmia

Amb l’entrada es podrà accedir el proper 1 de febrer al concert del mestre Jordi Savall

L’auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir aquest divendres la setzena Gala a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec de grup Orpheus XXI, un conjunt musical creat a iniciativa del mestre Jordi Savall i integrat per professionals i joves estudiants, tots ells músics immigrants i refugiats procedents de diversos països, essencialment de la mediterrània.

Davant un auditori totalment abocat a l’actuació d’Orpheus XXI, el seu va ser un repertori exquisit, molt ampli i que donava a conèixer totes les cultures de l’Orient Mitjà. Aquesta singular proposta musical que enguany ha estat la Gala és un projecte que neix de la solidaritat i que ha actuat a Vila-seca oferint també solidaritat.

La gala benèfica en favor de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia no és només un esdeveniment artístic de primer nivell, sinó que cada una de les seves edicions és una mostra més del tarannà solidari de tot el municipi de Vila-seca.

Cal recordar que a banda del grup Orpheus XXI, en edicions anteriors van actuar les sopranos Nancy Fabiola, Maria Bayo, Ainhoa Arteta, Barbara Hannigan, Isabel Rey, Lynne Dawson, Pilar Jurado i Ofèlia Sala, la contralt Ewa Podles, els tenors Jaume Aragall, Josep Bros, Sergi Giménez i Àngel Òdena, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu i la cantant de flamenc, Estrella Morente.