Un total de 4 terrasses participen del 1r Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

Un total de quatre terrasses del grup Centcelles participen en el 1er Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries, organitzat per l’Associació de Veïns Centcelles de Constantí. Amb aquesta iniciativa l’entitat vol promoure la relació i la col·laboració dels veïns i les veïnes del barri en l’embelliment d’aquests espais. Es pretén incentivar el treball cooperatiu a les escales de veïns i la implicació de les persones residents en el disseny i la creació del guarniment dels espais comunitaris que els són propis.

Les terrasses comunitàries estan decorades des d’aquest dilluns 23 i fins al divendres 27 de juliol. Durant aquest període el jurat del concurs visitarà les terrasses presentades a concurs per tal de valorar-ne el guarniment. El jurat està format per un representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un tècnic de l’Ajuntament, la professora de manualitats dels serveis socioeducatius del municipi i la dinamitzadora del Punt Òmnia de Constantí. El veredicte tindrà en compte els següents criteris: l’originalitat, l’atractiu del disseny, la qualitat artística de la composició, l’ús de material reciclat, el treball artesanal i la perdurabilitat dels elements decoratius.

S’atorgarà un premi d’un màxim de 250€ a la terrassa comunitària més ben guarnida, destinat a la realització d’alguna obra de millora a la comunitat de veïns/es que hagi resultat guanyadora. Aquest import, doncs, només podrà dedicar-se a tasques d’arranjament a l’escala de veïns/es. A més, serà reconeguda la participació de totes les comunitats/blocs de veïns/escales de veïns/edificis que no resultin guanyadores del concurs amb un detall. El veredicte del jurat, i l’entrega de premis i reconeixements, es farà públic coincidint amb la presentació de la nova edició del llibre dels Estudis de Constantí.