Salou reconeix l’esforç i mèrits d’uns 300 esportistes durant la vuitena edició de la Nit de l’Esport

L’Ajuntament valora la tasca de les 37 entitats esportives que hi ha, actualment, al municipi

Salou va celebrar ahir dijous, al vespre, la 8a edició de la Nit de l’Esport, un esdeveniment que va reconèixer les 37 entitats vinculades a l’esport dins el municipi, a través del lliurament d’un trofeu a cada un dels presidents de les associacions esportives de la vila.

El periodista Sergi Amat va presentar l’acte al Teatre Auditori de Salou (TAS), on l’Ajuntament de Salou va voler dedicar un sincer homenatge a les entitats, clubs esportius i esportistes del municipi.

També, es va reconèixer, amb una menció especial, el regidor salouenc traspassat al febrer d’enguany, Alexandre Boquet, conegut com ‘Sandro’, que tenia un pes específic molt important dins de l’àrea d’Esports del municipi.

A més, en el decurs de l’acte, es va felicitar totes les entitats que van aconseguir un ascens o es van proclamar campiones en alguna de les categories durant la temporada passada; i es va lliurar un trofeu individual a tots els membres d’aquests equips. També es va projectar un vídeo on les entitats practicaven la seva modalitat esportiva pels carrers i llocs més emblemàtics de Salou; i es va poder gaudir de les actuacions d’Olga i Luis, i de l’Escola Nou Estil, a més de la col·laboració d’esportistes locals en l’espectacle que donava inici a la gala.

L’alcalde Pere Granados va donar la benvinguda als nous clubs que enguany s’incorporen al teixit esportiu de la ciutat -Associació de Defensa Personal Femenina Salou OP Sistem, Club Triatló Salou, EIC Esport Club i Salou Triatló Costa Daurada-. El batlle es va adreçar a tots/es els esportistes presents a la gala i va dir que “des de l’Ajuntament, sempre estarem al vostre costat, posant a disposició recursos, serveis i equipaments suficients i adequats”, posant, com a exemple, “la recent renovació de les instal·lacions i dotació d’un nou Camp de Futbol a l’Estadi Municipal; la propera obra de millora de la gespa i del bar; l’adequació per jugar a softball i la ubicació d’una zona d’entrenament; així com el cobriment de la pista esportiva de l’escola Santa Maria del Mar”.

D’altra banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, va felicitar tots/es els esportistes pels mèrits aconseguits, així com les famílies, tècnics i directius que “gràcies a la seva il·lusió i dedicació, tenim premiats en aquesta Nit de l’Esport”, i va assenyalar que “ara, a cada gala, és més habitual tenir campions mundials i europeus a nivell d’entitats locals o d’esportistes salouencs que estan assolint fites extraordinàries”. A més l’edil va anunciar un nou projecte “per convertir Salou en una gran ciutat esportiva, basat en tres eixos: salut, coneixements i valors”. Per últim, va voler dedicar, també, unes paraules a Sandro Boquet, explicant que “personalment, puc dir que li dec moltes de les coses que sé a nivell de gestió esportiva i d’honradesa en la pròpia gestió”.

En aquesta vuitena edició, també hi van ser presents el vicepresident executiu del Consell Esportiu del Tarragonès, Pere Valls; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vila-seca, Iván Navarro; i la gerent del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Iolanda Rom; així com regidors del Consistori salouenc.

Prèviament a la gala, es va col·locar un photocall al hall del TAS, on es fotografiaven els premiats.