Salou obre el termini per expedir el DNI a les mateixes dependències municipals

Els interessats en tramitar el document per primer cop o renovar-lo podran fer les gestions a través de la Policia Nacional, desplaçada al municipi, en dues dates concretes al mes d’octubre

Els veïns i veïnes de Salou que vulguin tramitar per primer cop o renovar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) podran fer-ho, a través de la Policia Nacional, desplaçada al municipi, en dos dies al mes d’octubre, a les dependències de l’Ajuntament, sense necessitat de desplaçar-se fora.

És condició indispensable, tanmateix, demanar cita prèvia, és a dir, dia i hora, bé online, a través de la Seu Electrònica, https://seu.salou.cat, serveis de cita prèvia; o bé presentant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Salou, on, a més de rebre les dades per a la cita prèvia, les persones interessades sabran quina és la documentació que han d’aportar.

Les persones que vulguin fer-se el DNI hauran d’anar personalment a l’Ajuntament de Salou. La tarifa que caldrà abonar serà de 12 euros, a excepció de les que tinguin un canvi de domicili i el seu DNI no hagi caducat. Els menors hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor. La fotografia haurà de ser recent, amb el front visible i sense elements al cap.