Salou lliura el pin de plata a Antonio Alejandre pels seus 25 anys com a treballador de l’Ajuntament

L'alcalde Pere Granados li ha fet entrega de l'obsequi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat, aquest matí, el pin de plata al treballador i conserge Antonio Alejandre Vega, pels seus 25 anys de servei a l’Ajuntament, i l’ha felicitat per la seva gran labor i dedicació, en tots aquests anys.

A la recepció, hi han estat presents el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; la regidora de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez; el director de l’Escola Municipal de Música de Salou, Ferran Fabregat; la tècnica de Recursos Humans, Elena Arguis; i l’ordenança Juan Manuel Moro.

El sevillà Antonio Alejandre Vega va començar a treballar l’any 1993 a la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Salou, on, després, va continuar el seu servei com a ordenança, així com, també, de conserge en diferents dependències municipals, com el cementiri, la Biblioteca Pública Municipal de Salou i el Mercat Municipal. Actualment, treballa com a conserge a l’Escola Municipal de Música.

Vega ha assenyalat que “el millor record que tinc és quan vaig començar a treballar al Consistori salouenc; vaig passar, de manera satisfactòria, les proves, i em van fer fixe”. Vega ha explicat que ha fet molts bons companys a l’Ajuntament; i ha afegit que “el més bonic de ser conserge és que valorin la teva feina, ja que tenim responsabilitats, perquè moltes tasques depenen de nosaltres, i cadascú té la seva missió”, ha manifestat el treballador.