Salou incrementa els mitjans de neteja i de recollida d’escombraries aquest estiu

Durant els mesos de gran afluència turística es reforcen també els serveis de recollida de voluminosos i el de recollida de paper i cartró comercial, entre d’altres

0
157

L’Ajuntament de Salou ha augmentat els mitjans de neteja viària, neteja de platges i recollida de residus, tenint en compte l’increment dels residus que es produeix durant els mesos d’estiu, més concretament entre el juny i el setembre.

Recordem també que, a banda del reforç d’estiu, l’Ajuntament va aprovar recentment una modificació de la concessió per tal de millorar el servei de recollida selectiva de residus urbans i el seu transport, com també per incrementar les freqüències en la neteja viària.

Les freqüències a les zones més concorregudes es milloren amb un increment diari de neteja amb aigua, treballs per intensificar l’escombrat manual així com recollida de contenidors i buidat de papereres per la tarda addicionals durant la temporada turística. També s’incorporen noves mesures d’escombrat i de buidat de papereres amb equips de tarda els 7 dies de la setmana durant dos mesos en horari de tarda com a un equip de control de desbordament de contenidors .

Aquesta ampliació del servei coincideix també amb l’inici de la campanya d’Ecovidrio, per impulsar el reciclatge de vidre en el sector hostaler del municipi, i de la campanya educativa per part de l’Ajuntament, que es porta realitzant els darrers anys, per tal de conscienciar la ciutadania de la importància de les accions cíviques i de fer servir els serveis que tenen a la seva disposició, com són la recollida selectiva i el servei de la deixalleria, entre d’altres.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és important avaluar quines són les necessitats en matèria de neteja urbana i de recollida de residus, per tal d’adaptar el servei i donar resposta a la demanda real; i les mesures que hem adoptat van en aquest sentit”.

Per la seva banda, el regidor de Concessions, Jesús Barragán, recordava que “per poder gaudir d’un servei de qualitat i d’excel·lència no n’hi ha prou amb l’esforç de dotació i ampliació dels recursos destinats a la neteja i recollida de residus urbans; sinó que també és important la col·laboració ciutadana fent ús adequat del servei i respectant la normativa”.

FER UN COMENTARI