Salou dóna la benvinguda a un grup de voluntaris irlandesos del programa Erasmus+

Els joves passen uns dies en un casal d’anglès tutelats per l’església protestant de Salou en el marc de la seva obra social

0
1104

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Participació, Julia Gómez, ha rebut al pastor de l’església protestant Josué Garcia, als monitors de suport i al col·lectiu de joves voluntaris que participen del programa europeu Exodus Time 2018 en el marc de l’Erasmus+ de la UE de suport a l’educació, formació, joventut i esport a Europa. A través d’aquest pla europeu s’ofereixen oportunitats d’estudi, adquisició d’experiència i voluntariat a més de 4 milions d’europeus; entre ells a la vintena de joves que passen un dies a Salou acollits per l’església Protestant del municipi. Es tracta de nois i noies provinents d’Irlanda d’entre 15 i 17 anys que passen uns dies en un casal d’anglès junt amb altres joves del municipi amb inquietuds similars.

L’alcalde, els ha donat la benvinguda al municipi i els ha animat a que coneguin a fons Salou durant la setmana que estiguin convivint amb els altres joves adolescents, gaudint dels atractius de la ciutat i aprenent a conviure amb els companys.

En acabar se’ls ha lliurat informació del municipi en anglès a través del material de suport del Patronat de Turisme de Salou.

FER UN COMENTARI