Salou destina més de 20.000 euros en millorar la Biblioteca Municipal

Més de 20 nous ordinadors, la reestructuració de l’espai, la millora de la connectivitat en són les principals novetats

0
394

L’Ajuntament de Salou ha renovat part de les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal dotant-la de nous equips informàtics, tant per als usuaris com per als treballadors. D’aquesta manera, s’han instal·lat 15 nous ordinadors destinats a usuaris, per un import de 16.750€, a la vegada que s’hi han de sumar els ja substituïts als dels treballadors de la biblioteca, el passat mes de gener de 2018, amb un total de 5 ordinadors de gestió, per un import de 5.580€. D’aquesta manera, queden renovats el total dels equips de que disposa l’equipament municipal.

També s’ha reestructurat l’espai de treball, procedint a moure les taules del equips d’usuari, atenent una petició dels propis responsables de la biblioteca, traslladant les connexions i el cablejat intern, amb un cost de 975€. El fet de reestructurar la zona permetrà tenir el pas lliure per accedir al jardí interior on es realitzen les activitats infantils. Aquestes inversions han anat a càrrec del departament de sistemes d’informació.

La regidora de Cultura, Maria José Rodríguez, ha explicat que “es tracta d’unes millores de manteniment i millora de l’equipament per tal d’estar a l’ordre del dia i que creiem necessàries per al millor funcionament i servei del mateix.”

D’altra banda, també s’està treballant en la millora de la connectivitat d’internet actual, insuficient per la demanda del servei a la biblioteca, i que permetrà dotar, en les properes setmanes, d’un ample de banda amb garanties per cobrir les necessitats d’accés a dades, cada cop més exigents, del servei bibliotecari.

FER UN COMENTARI