La Pobla celebra la setmana gran de les seves dones

Els actes destinats a les pobletanes van arrencar aquest diumenge, i s’allargaran fins al proper 18 de març, amb un total de 10 activitats

Amb molta energia i amb una doble proposta esportiva, així es com va donar inici l’edició 2018 de la Setmana de la Dona de La Pobla de Mafumet. Ahir diumenge, les pobletanes van gaudir d’una jornada de portes obertes al Complex Esportiu Municipal. Aquest acte és tota una tradició al municipi i, com sempre, va comptar amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès.

Amb motiu d’aquesta jornada de portes obertes, les dones pobletanes van disposar de lliure accés a les piscines, al gimnàs, a la sauna i a l’hidromassatge. I a més, també van poder practicar esport a les pistes de pàdel, tennis, frontó i a la poliesportiva. Tot plegat es va veure completat amb una interessant i molt participada master class d’aquagym, a la piscina municipal del Complex Esportiu Municipal.

D’altra banda, l’activitat inclosa en el programa d’actes de la Setmana de la Dona prossegueix aquest dilluns. A les 20 hores està prevista una sessió de Team Building de percussió corporal, la qual serà impartida per Santi Serratosa, membre de la reconeguda banda musical Gossos. Aquesta proposta tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal, el mateix espai que, demà dimarts, acollirà a les 19 hores un Taller de ioga. En concret, aquest tindrà lloc a la sala de taekwondo, on les dones pobletanes prèviament inscrites podran relaxar-se tot practicant aquesta modalitat. Pel que fa al dimecres, la proposta és culinària.

La sala de cuina de l’Associació de Dones acollirà, a les 19.30 hores, una master class de cuina, amb Estel Casas als fogons i una temàtica molt concreta i interessant: “Decoració de pastís fondant: vores perfectes”. Aquesta activitat donarà pas al dijous, on el protagonisme serà novament per al benestar i la cura personal, a través de la realització d’un curs de maquillatge. Aquest acte, organitzat per l’Associació de Dones, tindrà lloc a la sala de l’entitat, a partir de les 18 hores, mentre que dues hores després i a la sala de plens de la Casa de la Vila, tindrà lloc la lectura del Manifest del Dia de la Dona. L’endemà divendres, l’atenció de la Setmana de la Dona es traslladarà al Casal de la Gent Gran, on hi tindrà lloc un taller de ball en línia a les 19.30 hores i, novament, amb l’organització a càrrec de l’Associació de Dones.

Així s’arribarà al dissabte quan, després d’unes jornades marcades per l’esport, el benestar i la cura personal, la gastronomia i el ball, tindrà lloc l’acte central de les celebracions: el Sopar dedones, que arriba enguany a la seva onzena edició i que reunirà, un cop més, a les dones pobletanes per gaudir d’una vetllada amb sopar i diferents espectacles d’animació, sorpreses i molt més.

Inscripcions obertes per a “Sugar, con faldas y a lo loco”
D’altra banda, la Setmana de la Dona finalitzarà el 18 de març, quan les dones pobletanes es desplaçaran a Barcelona per gaudir en directe d’un dels espectacles musicals més aclamats i reconeguts de l’escena actual: “Sugar, con faldas y a lo loco”, al Teatre Coliseum. Les interessades en assistir a aquest espectacle poden formalitzar la seva inscripció fins al proper 8 de març, tot adreçant-se a l’Ajuntament en horari de 10 a 14 h, i abonant l’import de 20 euros, que inclou tant el desplaçament d’anada i tornada, com l’entrada al musical. Cal recordar que, des de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet, es pretén que la Setmana de la Dona sigui una festa inclusiva i de foment de la cohesió social al municipi, per la qual cosa la majoria dels actes proposats estan oberts també a la participació masculina, amb l’excepció del Sopar de dones i del musical “Sugar, con faldas y a lo loco”, que estan programats exclusivament per a les dones pobletanes.