Pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo de Torredembarra

"L'objectiu és tenir el màxim de parcs integradors possibles"

0
646

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra té previst per als pròxims mesos un ampli pla de millora dels parcs infantils i zones d’esbarjo del municipi. El regidor responsable d’aquesta àrea, Valeriano Pino, ha explicat que s’actuarà principalment en set parcs i es comptarà amb un pressupost de 50.000 euros, previstos en el nou paquet d’inversions que es porta a aprovació en el ple d’aquest dijous vinent.

Estan previstes diverses actuacions com el nou parc a la zona dels Munts del carrer Montmell, on s’instal·laran elements d’esbarjo, tanques de fusta per a la seva protecció i mobiliari urbà. La renovació d’alguns elements d’esbarjo, mobiliari i la instal·lació d’un parc de salut al parc dels Munts de l’avinguda Galera. Es retirarà la pedra del terra del parc de la plaça de l’Aragó i s’instal·larà escuma per fer l’espai més accessible, còmode i net. També, es canviarà el mobiliari del parc de Sant Jordi i s’instal·laran elements infantils, i es millorarà la instal·lació de mobiliari de la zona verda del carrer de Galceran, tancant la zona amb un tancat fusta.

A més, es tancarà la part superior del parc del Molí de Vent, s’instal·larà un parc de salut, una tanca protectora entre els diferents nivells i mobiliari urbà, zona de jocs per a nens i nenes. Al parc de la platja (Baix a Mar) s’instal·larà un petit rocòdrom a la sorra.

El regidor Valeriano Pino també ha comentat que en tots els parcs que sigui possible (per la seva accessibilitat) s’instal·larà, de manera progressiva en els propers anys, elements per a persones amb diversitat funcional. L’objectiu és tenir el màxim de parcs integradors possibles.

FER UN COMENTARI