Els Pets tornen a gravar nou disc després de dos anys de silenci

Els de Constantí actuaran per primer cop al Liceu per presentar l'àlbum, el quinzè de la seva trajectòria, que sortirà a l'octubre

Després de dos anys de silenci, el grup català Els Pets entraran a l’estudi el pròxim mes de juliol per enregistrar un nou disc. El nou àlbum, del qual encara no se’n coneix el nom, serà el quinze de la seva trajectòria discogràfica. El disc veurà la llum el pròxim mes d’octubre i s’estrenarà en directe al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, dins del Suite Festival, el pròxim 16 de desembre, iniciant així la gira de presentació.
Serà el primer cop que els Pets actuen al Liceu. Els de Constantí (Tarragonès), ajudats pel músic Joan Pons, líder d'”El Petit de Cal Eril”, han decidit “treballar junts per buscar dreceres i sonoritats noves i actualitzar la seva proposta sense perdre la seva essència, segons informen fonts de la discogràfica. El nou treball es defineix com un disc “lluminós, juganer, eclèctic i artesanal”, on miraran d’aconseguir la mateixa rebuda de les seves últimes propostes discogràfiques.
Els Pets van néixer la nit de Nadal de l’any 1985 a Constantí, formant part del moviment del rock català. Liderats per Lluís Gavaldà -compositor, guitarrista i vocalista-, van arribar al clímax de la seva carrera amb l’àlbum “Bon dia” (1997)”, que va vendre més de 100.000 còpies, assoleix el Disc d’Or i esdevé un dels més venuts de la història musical catalana. El seu darrer treball ha estat “L’àrea petita” (2013).