La màgia de l’Impossible torna el primer cap de setmana d’abril a la Canonja

La presentació serà demà dimecres a les 5 de la tarda al Castell de Masricart, amb la presència del Mag Gerard i del regidor de cultura de l’Ajuntament

El retorn, un any més del Festival Impossible omplirà la Canonja d’espectacles originals i sorprenents. Tot això, serà gràcies a artistes de renom Internacional com Adrián Conde, Gisell, Riverson, Set de màgia, Deux a la Taché, o el televisiu Jorge Blass. La presentació del festival serà el dimecres 4 d’abril a les 5 de la tarda i anirà a càrrec del Mag Gerard amb una mostra de màgia de prop.

La novetat més important d’enguany és el canvi d’ubicació, ja que abandonem de manera provisional la sala de l’Orfeó, degut a les properes obres de remodelació que s’hi duran a terme, i presentem l’Impossible al Pavelló poliesportiu. El primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré, comenta que “aquest trasllat temporal obliga a un nou esforç tècnic i d’infraestructura, però el treball conjunt de Batall, Teatre Màgic i l’Ajuntament de la Canonja a través del Patronat de Cultura del Castell de Masricart ha esdevingut en 12 anys una garantia de continuïtat i millora, per la qual cosa afrontem aquest nou repte amb la seguretat que aquesta tretzena edició serà un nou èxit”.

El divendres començarà l’Impossible amb la Gran Gala màgica en la que podreu gaudir de la màgia poètica de Gisell, la primera maga que ha guanyat un 1r premi nacional de màgia al nostre país. Màgia teatralitzada combinada amb manipulació de primer nivell. Des de Madrid arribarà Riversson amb una màgia elegant i sorprenent que ha presentat arreu del món. La cia catalana Set de màgia presentaran la seva particular versió d’un clàssic de la màgia portat a l’actualitat amb el suport de projeccions. Finalment, el mag i clown Adrián Conde amb el seu personatge “El Gran Braulio” serà el conductor d’aquest gran espectacle on ens oferirà un tast de la seva màgia còmica durant aquesta gala.

El dissabte pel matí tindrem l’espectacle de carrer a les 12 amb l’Adrián Conde i per la nit el plat fort amb la màgia de Jorge Blass. Un sorprenent espectacle per a tots els públics. Sentiràs en directe la seva màgia més emocionant i reconeguda. Aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la que el públic és el protagonista. Tot això envoltat en un halo de misteri i una acurada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i a somniar amb l’impossible. Noves il·lusions implicant noves tecnologies junt als jocs més reconeguts de l’elegant màgia de Jorge Blass. Un espectacle únic.

El diumenge continuen els espectacles de carrer amb la CIA Cíclicus i Deaux a la Taché que ens oferiran diversió per a tots els públics a partir de les 11.30 h. Els preus i ofertes es mantenen igual que en anteriors edicions, “estem convençuts que aquests aspectes, sumats al major aforament que permet el poliesportiu, contribuiran a consolidar l’èxit d’aquest festival en el nostre municipi”, conclou Salvador Ferré.