L’Incasòl accelera el desenvolupament urbanístic del CRT

La proposta guanyadora del primer complex de l’antic BCN World es podria conèixer a finals de l’estiu

El consorci del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou ha encarregat aquest dijous a l’Incasòl l’impuls del procés d’urbanització i desenvolupament d’infraestructures de l’àmbit que acollirà el macrocomplex turístic projectat al costat de PortAventura -l’antic BCN World-.

Segons ha explicat el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, amb aquest pas el Govern accelera els tràmits per “compassar” els terminis de desenvolupament a la resolució del concurs de llicències de les companyies aspirants. Salvadó ha detallat que el 30 de juny, coincidint amb la finalització del termini de presentació d’ofertes, es coneixeran la informació de les empreses aspirants i si compleixen amb les garanties requerides. Posteriorment, el 10 de juliol, es coneixeran les propostes arquitectòniques i els estudis econòmics i financers.

La resolució final es podria conèixer cap a finals d’estiu, atès que la mesa de valoració ha de resoldre en un termini màxim de 45 dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.