Les famílies podran aprendre Reanimació Cardiopulmonar a l’Escola de Pares

L’activitat tindrà lloc el proper dimecres, dia 16 d’octubre, en el marc del Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca

0
130

Salou commemorarà, el proper dimecres, dia 16 d’octubre, el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. En aquest sentit, l’Espai d’Infància Estació del Carrilet del municipi durà a terme una nova sessió de l’Escola de Pares, el mateix dia, en horari de 10:30 a 12 hores, on tothom que s’inscrigui podrà adquirir coneixements de Reanimació Cardiopulmonar (RCP). Aquesta iniciativa té el suport del professionals del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou.

Per poder assistir a la sessió, les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament, de manera gratuïta, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h.

L’any 2013, la Unió Europea va establir el 16 d’octubre com el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. L’objectiu d’aquesta commemoració és millorar la sensibilització i l’educació de les persones davant d’una aturada cardíaca, tant pel que fa al reconeixement del problema, com a la manera d’actuar en els primers minuts, fins a l’arribada dels serveis d’emergència. És de vital importància realitzar una formació mínima en RCP, per tal de poder actuar en els primers instants i poder, així, salvar una vida.

FER UN COMENTARI