L’Ensemble Vila-seca ens presenta en concert “Galeria de monstres”

El proper divendres 16 de novembre a les 21.00 h a l’Auditori Josep Carreras, l’Ensemble Vila-seca, sota la direcció de Rafael Fabregat, ens oferirà un nou espectacle on, un cop més, diverses disciplines artístiques, com la música, la dramatúrgia o la plàstica, pretenen conjugar-se per tal d’arribar al cor del públic.
Aquest cop, aquesta formació ens convida a fer un recorregut que, mitjançant la paraula, la imatge i la música de Mozart, Saint-Saëns, Gershwin i d’altres, ens permetrà conèixer algunes figures insòlites de la història i de la ficció artística, caracteritzades per la seva vinculació a la transgressió, la deformitat o la marginalitat.
“Galeria de monstres” ens exposa un seguit de retrats d’individus que han vulnerat la suposada normalitat de les societats d’on han sorgit, i han deixat al descobert els cantons menys visibles de la nostra naturalesa.
Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.