L’app ‘Cuida Salou’ per a les incidències públiques

L'app estarà disponible per IOS i Android, i també hi haurà una versió a la plataforma web

L’Ajuntament de Salou posa en marxa una nova eina amb la finalitat d’identificar de manera ràpida les incidències a la via pública del municipi. L’aplicació mòbil Cuida Salou està disponible per IOS i Android (ja es pot descarregar) i també comptarà amb una plataforma a la pàgina web www.salou.cat.

L’aplicació és un nou canal perquè els ciutadans puguin reportar de manera ràpida i eficaç les incidències de tot tipus (neteja, clavegueram, plantes…) que hi hagi a la via pública de la localitat. L’Ajuntament ha dividit Salou en 7 zones per poder arribar a tots llocs i fer un control transversal de la localitat. “Aquesta aplicació pretén facilitar la comunicació del ciutadà amb l’Ajuntament”, ha expressat Jesús Barragan, regidor de Serveis Generals, Qualitat i Noves Tecnologies. Pere Granados, alcalde de Salou, ha explicat que “l’aplicació és la millor forma de canalitzar totes les inquietuds dels salouencs i salouenques”. I ha afegit: “Volem arribar a un estat d’excel·lència de la imatge de Salou”.

El ciutadà que vulgui reportar una incidència, accedirà a Cuida Salou i haurà de donar una sèrie de dades sobre aquesta com la tipologia de la incidència, un assumpte breu i una descripció on explicarà amb detall quin és el problema a la via pública, una geocalització del lloc exacte i una fotografia de la situació. Els usuaris estaran informats de les modificacions de les incidències.