L’Ajuntament de Salou lliura 400 kg d’aliments, recaptats al Parc de Nadal, a Cáritas i Eluzai

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han fet entrega avui divendres dels queviures a les seus de les respectives entitats

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat aquest matí la recaptació d’aliments que es va aconseguir durant el Dia de Nadal Solidari, a l’Espai Xic’S Parc de Nadal, el passat 2 de gener.

Uns 400 kg conformen la recaptació d’aquest any: pasta, llet, arròs, llegums i conserves són els aliments que més es van recollir, però també se’n van recaptar d’altres com sucs, oli i brioixos.

Eluzai, de l’Església Evangèlica de Salou, i Cáritas Salou són les entitats socials que han rebut els aliments, mentre que l’alcalde i la regidora han estat els encarregats de repartir-los.

L’alcalde, Pere Granados, ha valorat la gran labor solidària que realitzen Cáritas i Eluzai i ha agraït “el compromís social que mantenen aquestes entitats per tal d’ajudar la ciutadania de Salou que disposa de pocs recursos”.

D’altra banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha afirmat que “des de l’Espai Xic’s del Parc de Nadal ens sentim molt agraïts pels gestos de solidaritat dels infants que van gaudir de les instal·lacions i que, a més de passar-ho bé, van pensar en els més necessitats”.

L’alcalde de Salou i la regidora han saludat aquest matí els voluntaris i responsables d’ambdues entitats, Manuel Sancho i Jordi Marcos, de l’Associació d’Assistència Social Eluzai; i Esteve Tomàs, director de Càritas Interparroquial de Salou, entre altres, com Joan Roig.