L’Ajuntament de Constantí reconeix la tasca de les entitats socials del municipi

La Sala de Plens ha acollit la lectura d'un manifest per commemorar el Dia Internacional del Voluntariat

Aquest dijous 5 de desembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la Lectura d’un Manifest per commemorar el Dia internacional del Voluntariat. L’acte ha comptat amb la presència de representants de diverses entitats i associacions del municipi que treballen i trien endavant projectes en benefici de les persones i la societat. L’acte ha comptat amb la presència de representants de: Càritas, Voluntariat per la Llengua, Associació Contra el Càncer, Mujeres Reset, projecte Lecxit, Amants dels animals i les Ampas de les escoles del municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Constantí ha volgut oferir el seu reconeixement a persones i entitats que, de forma lliure i solidària, tiren endavant aquests projectes des d’una vessant solidària i altruista. L’alcalde, Oscar Sánchez, ha obert l’acte agraint la tasca i el compromís de totes les persones voluntàries del municipi i n’ha destacat la vocació solidària i de transformació social. Seguidament, s’ha procedit a la lectura del Manifest.

L’Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985  va acordar que el  5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.