La Txaranga Band Tocats celebra el seu 10è aniversari

Demà s’inaugura l’exposició i el dissabte Festival de Xarangues a Vila-seca

0
261
Imatge de la txaranga
Circ Raluy Legacy 728×90

Demà dijous dia 13 a les 20 hores i a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca es donarà el tret de sortida als actes commemoratius del 10è aniversari de la “Txaranga Band Tocats” de Vila-seca. En col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca, la“Txaranga Band Tocats” ha preparat una exposició retrospectiva que es podrà visitar fins el dia 30 i un Festival de Xarangues que Vila-seca acollirà el proper dissabte 15 de juny.

La “Txaranga Band Tocats”, que va néixer oficialment l’any 2009 i que està formada per 12 músics, compta amb un repertori variat format per pasdobles, cançons típiques de xarangues, rumba, rock, blues i bandes sonores de cine, entre d’altres. Cal destacar que entre els anys 2012 i 2015 va ser una de les bandes residents del parc temàtic PortAventura i que l’any 2016 va rebre el Primer premi a la Millor Xaranga i el Segon premi del públic al Festival Nacional de Charangas, que es va celebrar a la localitat de Poza de la Sal, a Burgos.

El dissabte dia 15 a les 11 del matí es farà la concentració de bandes a la plaça de l’Església. Seguidament es farà una cercavila d’inici fins arribar al Castell de Vila-seca, on actuaran les bandes 101 Brass Band, Bandarra Street Orkestra, Charanga Los Mataos i la Txaranga Band Tocats. A partir de les 13.30 h es farà una cercavila de retorn fins a la plaça de l’Església i posteriorment, hi haurà el Vermut&Brass i un dinar popular. A les 17.30 h, començarà la Cercavila del 10è aniversari “Band Tocats” amb inici i final a la plaça de l’Església i, finalment, el concert de cloenda a la mateixa plaça.

FER UN COMENTARI