La Policia Local de Torredembarra identifica l’autor d’un furt en un supermercat

L’autor va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Local donat que anava indocumentat.

Sobre les 6 de la tarda d’ahir dijous 25 de maig, es va produir un furt de diversos productes a l’interior d’un supermercat a la zona de l’illa de vianants de Torredembarra. L’autor dels fets, un home de 36 anys i veí de Tarragona, va fugir de l’establiment seguit per un empleat que va donar l’alarma, cosa que va ser advertida per un agent que realitzava tasques de vigilància a peu pel centre urbà i que va poder aturar-lo, mentre demanava reforç d’una patrulla propera.

L’autor va ser traslladat a la Comissaria de la Policia Local donat que anava indocumentat. Una vegada identificat es va poder comprovar que tenia 22 requeriments pendents de diferents jutjats de la demarcació.

En tractar-se d’un furt lleu, ja que el valor dels objectes sostrets no superava els 400 euros, l’home va poder abandonar la comissaria, després de facilitar un domicili i signar 10 citacions per a comparèixer davant de diferents jutjats.

Del furt al supermercat, la Policia Local de Torredembarra ha instruït diligències per tramitar al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.