La Pobla de Mafumet estrena la nova carpa permanent dels jardins del Pavelló

Amb 540 metres quadrats de superfície i una alçada variable de 3,5 a 15 metres, la Carpa permetrà celebrar activitats en aquest espai durant tot l’any

Centenars de pobletans van apropar-se ahir al matí al Pavelló municipal, on va tenir-hi lloc l’acte d’inauguració del nou espai polivalent del qual ja disposa el poble. Es tracta de la Carpa, un envelat permanent ubicat als jardins del Pavelló i que, des d’ara, permet la celebració d’actes sota aixopluc i durant tot l’any.

Aquests jardins són un dels espais públics més utilitzats al municipi, per dur-hi a terme activitats populars, lúdiques i socials, durant tot l’any. Donada la seva utilització i amb la voluntat de potenciar-ne la comoditat dels usuaris, l’Ajuntament ha realitzat un projecte de millora d’aquest espai, que ha inclòs la instal·lació d’una gran carpa permanent, així com altres treballs secundaris d’arranjament i millora del seu entorn.

L’acte inaugural, celebrat ahir al matí, va comptar amb diverses activitats d’animació familiar i, molt especialment, per als infants: inflables, pintacares, una gimcana amb elements gegants, una minidisco i la presència de personatges d’animació infantil van animar l’estona prèvia i posterior a l’acte protocol·lari, que va comptar amb la descoberta de la placa commemorativa i, també, amb un breu parlament de l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà. Durant la seva intervenció, va destacar que “la nova Carpa ens permetrà gaudir d’aquest indret tan especial durant tot l’any i, si és possible, potenciar-lo encara més tot programant-hi espectacles i esdeveniments que fins ara no podíem fer aquí per no ser un espai cobert”.

A més, Sardà també va resumir els treballs de millora realitzats durant els darrers mesos en
aquests jardins del Pavelló i que es concreten en la instal·lació d’una coberta permanent,
d’aspecte lleuger però resistent. És un envelat impermeable, de 540 metres quadrats de superfície i amb una alçada variable, amb un mínim de 3,5 metres i un màxim de 15 metres.
Alhora, s’ha aprofitat aquesta intervenció per actuar també en l’entorn de la Carpa, que incorpora una il·luminació pròpia de la màxima eficiència i mínim consum que, a més, pot emetre llums de diferents colors. Per acabar, el projecte també ha inclòs la instal·lació d’il·luminació a la zona exterior de la carpa i a la resta de la plaça, així com la renovació del terra, amb 1.300 metres quadrats de paviment de pedra. També s’ha remodelat la zona enjardinada i s’ha renovat la vegetació d’aquest espai públic amb la plantació de plantes arbustives, florals i arbres trasplantats, tot plegat amb espècies vegetals amb poca necessitat de reg, així com amb espècies de diferents floracions segons l’estació de l’any.

Un cop inaugurat aquest nou espai públic, l’Ajuntament va convidar tots els assistents a l’acte a un aperitiu, que va estar musicalment amenitzat per The Soul Man Quartet. Ja a la tarda va tenir lloc el primer acte programat a la nova Carpa. El grup d’animació infantil “Disco per Xics” va fer ballar grans i petits en una cloenda perfecta per a la festa inaugural de la Carpa que, d’ara endavant, servirà per acollir els habitants de La Pobla en una multitud d’actes culturals, festius i lúdics.

Torna La Pobla Free Comedy

Precisament l’ambient cultural, festiu i lúdic tornarà aquest proper dissabte a inundar el Casal
Cultural, que acollirà la primera de les tres actuacions que donen forma a la segona edició de La Pobla Free Comedy, el cicle de monòlegs humorístics impulsat per l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet.

En la seva segona edició comptarà, de nou, amb alguns dels millors còmics del panorama estatal.

Aquests arribaran a La Pobla amb els espectacles que, ara mateix, tenen en cartell als millors
teatres de la Gran Via de Madrid, i amb els quals estan fent gira per tot el país. Es tracta de Nacho García, que presentarà el seu monòleg “Estoy mayor”, aquest proper diumenge 13 d’octubre, a les 19 hores; Iñaki Urrutia, qui actuarà a La Pobla el 16 de novembre, amb l’espectacle “HARTE”; i Edu Soto, qui el 14 de desembre oferirà al públic pobletà el monòleg “Más vale solo que ciento volando”.

Tots tres espectacles, emmarcats en la segona edició de La Pobla Free Comedy, comptaran a més amb un clar component solidari, atès que la recaptació íntegra serà destinada a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties minoritàries.
Els interessats a gaudir amb aquests espectacles humorístics ja poden adquirir les seves entrades a l’Ajuntament pobletà, de 10 a 14 h els dies feiners, per només 5 € cada sessió.