La gent gran de La Pobla, d’excursió a Horta de Sant Joan

Més de 120 membres de la Llar de Jubilats i Pensionistes pobletans completen una interessant visita al municipi de la Terra Alta

El passat dissabte, els jubilats i pensionistes de La Pobla de Mafumet van tornar a demostrar tota la seva vitalitat i ganes de divertir-se i, en aquesta ocasió, ho van fer amb una excursió a Horta de Sant Joan. Més de 120 membres de l’entitat pobletana que aplega la gent gran del municipi van reunir-se de bon matí per traslladar-se a Horta de Sant Joan, on van degustar les bondats gastronòmiques d’aquest poble de la Terra Alta, així com alguns dels seus principals punts d’interès.

Durant la sortida, la gent gran pobletana va estar acompanyada per diferents representants consistorials, entre els quals l’alcalde, Joan Maria Sardà. Ell, junt amb diversos regidors i els més de 120 jubilats i pensionistes de La Pobla que van participar d’aquesta activitat cultural, van poder gaudir d’una jornada per al record i on, un cop més, el bon ambient va regnar.

Aquesta sortida s’emmarca en l’intens programa d’activitats que, al llarg de l’any, du a terme la gent gran de La Pobla, tota vegada que des de la Llar de Jubilats i Pensionistes del municipi s’impulsa un seguit de propostes per tal que tots els seus socis i sòcies puguin gaudir al màxim del seu temps lliure. En aquest sentit, el proper dissabte a les 21 hores tindrà lloc la festa de la Castanyada de la gent gran, una trobada anual que reuneix els jubilats i pensionistes de La Pobla al Casal de la gent gran i que serveix per compartir un agradable sopar i ball on, per descomptat, no hi falten els productes típics d’aquesta celebració: panellets, castanyes, moniatos i moscatell.

Així mateix, la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla organitza un calendari anual d’activitats adreçades als seus socis, i que inclouen propostes com les sessions de gimnàstica correctiva, els dilluns i els divendres; l’aquagym, els dimarts i els dijous; el taller de gimnàstica mental, que té lloc els dimecres; o els entrenaments de petanca organitzats pel Club Petanca de La Pobla, els dimecres i els divendres.

Diumenge, tothom a la Caminada popular

Però, a més d’aquesta activitat quotidiana, els jubilats pobletans també destaquen per la seva participació en els actes socials i populars que organitza el municipi i que s’adrecen a assistents de totes les edats. Així, aquest proper diumenge al matí tindrà lloc una nova edició de la Caminada popular que, com sempre, tindrà un rerefons solidari i permetrà als seus participants fer salut i compartir una agradable passejada pels itineraris saludables del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament també està treballant per ultimar els detalls de la festa de la Castanyada, que tindrà lloc la nit del 31 d’octubre. Com ja és tradició al municipi, la celebració inclourà tant la tradició catalana de la Castanyada, com l’anglosaxona del Halloween, per la qual cosa el públic assistent podrà degustar els productes típics d’aquestes dates i, també, recórrer l’espectacular i esfereïdor passatge del terror al Pavelló municipal. La celebració inclou sopar, ball i discoteca mòbil, i els interessats s’hi poden inscriure a l’Ajuntament fins a aquest proper dissabte.