La Festa de l’encesa activarà l’ambient nadalenc a La Pobla de Mafumet

L’acte tindrà lloc aquest proper dissabte a les 19 hores, a la Plaça de la Vila, i inclourà diversos espectacles i sorpreses

Els habitants de La Pobla de Mafumet ja han pogut gaudir i compartir moments d’esbarjo amb els primers actes previs del programa nadalenc que, fins el proper 6 de gener, oferirà 50 actes de tota mena i per a tots els gustos als pobletans, i també a aquells que visitin el municipi durant aquestes properes setmanes: de la música al teatre, de les moltes activitats infantils a la solidaritat amb la Marató de TV3 i un llarg etcètera de propostes que configuraran unes festes entranyables i carregades de màgia fins l’esperada arribada dels Reis Mags d’Orient.

Tot plegat va començar aquest passat dissabte al migdia, amb l’acte de lliurament dels Premis als millors expedients acadèmics. Una gala que, en la seva sisena edició, va reconèixer els millors estudiants locals. En total, 22 alumnes, des del cicle inicial de Primària al Batxillerat i els Cicles Formatius, van recollir una distinció que posa en valor el seu esforç, perseverança i dedicació als estudis. L’Ajuntament, en nom de tot el poble, va lliurar-los un diploma commemoratiu i un premi econòmic, que els guanyadors poden destinar lliurement a allò que considerin més adient.

L’acte de reconeixement als millors estudiants pobletans va finalitzar amb l’actuació de la pobletana Laura García Torralbo, qui va pujar a l’escenari acompanyada d’un cor de joves estudiants pobletans per interpretar la cançó “Sale el sol”. Ja a la tarda i al mateix escenari del Casal Cultural, Laura García Torralbo va oferir un concert en companyia de Sandra Santana, l’altra meitat del duet Renassencia que, ambdues, van crear a finals del 2017. Es tracta d’un duet pop acústic, a partir de les seves arrels pop, rock i soul. Amb lletres i cançons pròpies carregades de sensibilitat, energia positiva i melodies alegres, Renassencia centra la seva essència en el missatge. El seu objectiu és transmetre un canvi per a un món millor.

Així, amb el públic pobletà carregat de sensacions positives, va finalitzar el primer dia d’actes
nadalencs a La Pobla. Aquest va tenir continuïtat l’endemà, amb la projecció en 3D del film “Toy Story 4”, que va reunir un nombrós públic familiar a les butaques del Casal Cultural.
Superat ja doncs el primer cap de setmana d’actes previs, La Pobla es prepara ara per gaudir de l’acte que, definitivament, endinsarà el municipi en un ambient plenament nadalenc: la Festa de l’encesa. Un acte per a tota la família, carregat de llum, música i amb moltes sorpreses. Els assistents podran gaudir amb l’encesa de l’arbre de Nadal, amb la projecció del mapping “El Nadal de la llum” sobre la façana de l’Ajuntament, també veuran arribar el Tió a la Casa de la Vila i podran gaudir en directe dels espectacles infantils “La fàbrica de joguines” i “El Carilló”. Tot plegat es veurà arrodonit amb un berenar a base de coca i xocolata per a tothom.

Serà, novament, un acte multitudinari, tal i com ho ha estat els darrers anys, d’ençà que l’Ajuntament va decidir instal·lar un gran arbre metàl·lic a la Plaça de la Vila que, cada any i amb l’arribada del Nadal, s’il·lumina per convertir-se en l’epicentre de l’ambient nadalenc a La Pobla de Mafumet.

Enguany, la Festa de l’encesa tornarà a donar el tret de sortida oficiós al seguit d’actes -fins a 50- que permetran als pobletans gaudir d’unes festes tan esperades com entranyables i que, com de costum, serviran perquè famílies, amics i veïns comparteixin grans estones de lleure, tot fomentant la convivència i la cohesió social del municipi.

Les entrades per al Sopar i Revetlla de Cap d’Any, ja a la venda
D’altra banda, l’Ajuntament ha posat avui a la venda les entrades per a aquells que vulguin
acomiadar l’any amb la millor festa i el millor ambient. Des d’aquest dilluns i fins al 13 de desembre, els habitants empadronats al municipi poden acudir a l’Ajuntament -de 10 a 14h, els dies feinerspoden adquirir les seves entrades, mentre que del 16 al 19 de desembre serà el torn per a les persones no empadronades que vulguin celebrar aquesta festa a La Pobla.
Així mateix, també des d’avui i fins al 13 de desembre estarà obert el termini d’inscripcions per a la sortida familiar a Port Aventura que, un any més, els pobletans duran a terme el 2 de gener. En aquest cas, es tracta d’una activitat reservada exclusivament per a habitants empadronats a La Pobla.

Finalment, també està ja actiu els terminis d’inscripció al Concurs de pessebres -fins al 5 de
desembre- i al Dinar de la gent gran -fins a l’11 de desembre. En tots els casos, les inscripcions es duen a terme a l’Ajuntament, en dies feiners, de 10 a 14 hores