Inauguració de la piscina del complex residencial Cala Viña

Aquest 2 d’agost, a les 20 hores, s’ha inaugurat la piscina del complex residencial Cala Viña de Salou, a càrrec de Fincas Europa, que n’és l’administrador dels apartaments des del passat any 2011.

Després d’anys de litigis entre la comunitat i la propietat de l’hotel contigu per reivindicar-ne la propietat de la piscina i compartir el seu ús, finalment, i després de la venda de l’hotel el 2017, s’ha decidit delimitar els espais que pertanyen als apartaments i el que pertany a l’hotel. Així, s’ha acabat construint una piscina pròpia per cadascun dels espais.

Durant tot el llarg procés ha tingut un paper destacat el senyor Josep Serra, president de la comunitat des del 1998, que amb l’assessorament jurídic de Fincas Europa ha estat l’encarregat de dur a terme les negociacions i decidir el disseny final de la piscina.

Malauradament, però, el senyor Serra va morir fa un any i no ha pogut veure el resultat de tot aquest esforç. És per això que, durant la inauguració, el seu fill li va dedicar unes paraules a la seva memòria i a la seva lluita per aconseguir una piscina per als noranta propietaris del complex residencial.