Fins a 15 banderes vermelles a les platges de la Costa Daurada aquest dilluns

El bany està prohibit a la majoria de les platges de Tarragona, la Pineda i Torredembarra

Els temps inestable amb el que ha començat la setmana, amb fort vent i algunes pluges, ha fet que aquest dilluns a les platges de la Costa Daurada onegin 15 banderes vermelles i 27 banderes grogues. De fet, només hi ha onze platges que compten amb la bandera verda i la gran majoria es troben situades a les Terres de l’Ebre.

Tarragona i Torredembarra són les ciutats més perjudicades en aquest aspecte. A la capital tarragonina està prohibit el bany a a la platja del Miracle, a la de l’Arrabassada, a la Savinosa, a la dels Capellans, a la platja Llarga, a la platja de la Móra i a la de Tamarit a causa de la mala maror amb onades de 0,5 metres a 1,25 metres. Al municipi del Baix Gaià no està permès entrar a l’aigua a la platja de la Paella, la platja del Barri Marítim i la platja dels Muntanyans. A més, a la platja de la Pineda de Vila-seca també hi oneja la bandera vermella amb marejol i onades de 0,1 metres a 0,5 metres.

D’altra banda, les banderes grogues es troben a les platges del Canyadell i d’Altafulla a Altafulla; a Cala Crancs, Cala Llenguadets i les platges de Llevant, Llarga, Ponent, Cap de Sant Pere, Vilafortuny i l’Esquirol a Salou; a les platges del Cavet, del Regueral, de la Riera, de l’Horta de Santa Maria, de la Llosa i de l’Ardiaca a Cambrils i a les platges de la Pixerota, de la Porquerola, Cristall i Cala dels Vienesos en Mont-roig del Camp. L’única bandera verda que no es troba a les Terres de l’Ebre és la situada a la platja dels Capellans de Salou.