Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes in fraganti robant a l’interior d’un vehicle a Salou

En una altra intervenció, els mossos van detenir una dona per furts a la platja

Imatge dels Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou Vila-seca van detenir dimecres dos homes de 31 i 32 anys, de nacionalitat xilena i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Una patrulla de mossos que feia prevenció per Salou va observar com dos individus aturaven el seu vehicle, un d’ells baixava i començ s, creuava el carrer i llençava l’objecte a terra. La patrulla va interceptar l’home quan intentava pujar al seu vehicle i va identificar-lo juntament amb el seu acompanyant. A més, un dels agents va recuperar l’objecte que havien llançat, un tornavís de grans dimensions.

Els mossos van escorcollar els dos homes i el seu vehicle i van localitzar-los 2.390 euros en efectiu, una càmera de fotos, maquillatge i diversos objectes susceptibles de ser utilitzats per a cometre robatoris amb força a interior de vehicle com són un tornavís de punta plana, una lot, guants i una clau de ferro. Els detinguts van passar divendres a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Una dona detinguda per furts a la platja

En un altra intervenció, els mossos van rebre avís d’un establiment de platja que els avisava que hi havia una dona que havia furtat a la platja.

Una patrulla va trobar la dona qui portava diverses bosses amb roba encara amb l’etiqueta, altra roba nova però sense etiqueta i diverses peces de bijuteria. Tot plegat, per un valor total de 245 euros. D’altra banda, la dona portava també una bossa de mà que contenia unes ulleres de sol i 1.175 euros fraccionats. La patrulla va intervenir els objectes i els diners. Després de diverses evasives, la dona va reconèixer davant els mossos que ho havia robat.

A posteriori, els mossos van rebre denúncia d’uns turistes a qui els havien furtat les pertinences mentre es trobaven a la platja. La detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial amb l’obligació de presentar-se al jutjat quan sigui requerida.