Els infants gaudeixen en família de la festa Cós Blanc Xic'S

Imatge del Cos Blanc Xic's de Salou. AJUNTAMENT DE SALOU

Els infants de Salou han gaudit aquest divendres, en família, del dia gran de la Festa Major d’hivern 2020 amb la celebració del Cós Blanc Xic’S. La festa, realitzada a l’Envelat, ha comptat amb un photocall a l’entrada per poder fotografiar-se amb les mascotes del Club Xic’S, el Rocky i la Confetina.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha manifestat que “gràcies a aquesta adaptació del Cós Blanc, donem l’oportunitat als més petits de Salou de gaudir, també, de l’experiència de viure la gran festa d’una forma més familiar i d’acord amb les seves edats”.

Els nens i nenes no han parat de ballar i cantar amb l’actuació musical, a càrrec de Pep Callau, que, enguany, repeteix a Salou, per segon any consecutiu, degut al gran èxit de la darrera edició de la festa.

A més, des dels dos canons instal·lats a l’espai de l’Envelat s’ha llençat mitja tona de confeti, creant, així, una súper pluja; i un globus gegant, amb el qual els infants han pogut gaudir de tota una tarda plena de diversió i animació infantil.