El ‘Salou Christmas Village’ obre les seves portes al voltant del Mercat Municipal

El Mercat de Nadal, que es va obrir ahir divendres a la tarda es podrà visitar fins demà diumenge

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament va inaugurar ahir divendres a la tarda el “Salou Christmas Village”, una nova edició del Mercat de Nadal que, enguany, compta amb la participació de 16 establiments, la gran majoria, del municipi.

En el decurs de la obertura, es van servir un total de 400 racions de xocolata desfeta amb xurros i es va poder gaudir d’una bona estona amenitzada per l’actuació del grup The Farsants of Swing & Co. Les persones assistents també van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb les mascotes de “House of Illusion”, i de conèixer el Tió Traginer.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, va explicar que “és una iniciativa que fem any rere any, per dinamitzar les festes nadalenques i perquè els salouencs i salouenques s’animin a recórrer el Mercat en sí i, per extensió, tot el centre de Salou, a l’hora de fer les compres”. L’edil va assenyalar, també, que “enguany, hem triat la Via Roma perquè és un lloc cèntric, on hi ha més afluència de gent, i per enllaçar, així, tota la zona comercial”.

El format d’aquest mercat és de casetes de fusta, que venen tot tipus d’articles, des de complements, joieria, roba i floristeria, i fins a productes artesans, gastronòmics i nadalencs.

Avui dissabte, també s’han realitzat diverses activitats al Mercat de Nadal, com són tallers, amb la col·laboració del Club Xic’S, durant el matí; i una cantada de nadales a càrrec de la Coral Alborada, a les 13 h. Aquesta tarda, es durà a terme una sessió de màgia de prop amb “House of Illusion”, entre d’altres activitats; i, a les 18 hores, es podrà conèixer la fada de la neu, que vindrà del bosc per oferir un espectacle de contes i música. A la tarda, l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris també farà cagar el tió i es podrà gaudir del concert de nadales amb els alumnes de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler de Tarragona.

Pel que fa a demà diumenge, actuarà el Cor Jove Vila de Salou, a les 12 h, i el Ball de Pastorets, a les 17h. Finalment, el Mercat de Nadal tancarà les seves portes amb la Batucada dels Atabaladors de Salou.

Cal recordar que el “Salou Christmas Village” romandrà obert fins demà diumenge, en horari d’11 a 21 hores, a la Via Roma, al voltant del Mercat Municipal.