El Cor Scherzo, a l’Auditori Josep Carreras

0
154

L’Auditori Josep Carreras acollirà el proper divendres 15 de febrer a les 9 del vespre, el concert “Viatjant a l’est” a càrrec del Cor Scherzo, sota la direcció de Jordi Casas i amb l’acompanyament de piano a càrrec de Karina Azivova.

En aquest concert, el Cor Scherzo i la pianista Karina Azizova, presentaran una selecció de músiques per a piano sol i piano i cor femení, que donen una visió variada de la música escrita per grans compositors de l’est d’Europa. En el programa hi trobarem peces de Dvorak, Tchaikowsky, Rachmaninoff, Prokofiev, Kodaly i Lutoslawsky. Dintre de la riquesa de colors de tot el programa cal esmentar, pel que fa a la música vocal, el viu contrast entre els Duets de Moravia, op. 32, d’AntoninDvorak, i els Sis cors, op. 15 de SergeiRachmaninoff. Els primers, escrits l’any 1876, traspuen una gran vivacitat popular, molt típica de la música eslava, mentre que els cors de Rachmaninoff , escrits només vint anys més tard (1896) són d’un romanticisme madur extraordinari.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

FER UN COMENTARI