El Cor DaCapo presenta el concert “La música de la paraula”

El cor de Tarragona dirigit per Lars Isdahl presenta els dies 9 i 10 de juny el seu nou concert a Vila-seca i Torredembarra

El cor oferirà el poper dissabte dia 9 de juny a les 20.30h a l’Ateneu Pi i Margall de Vila-seca un dels concerts de final de temporada, i el diumenge, 10 de juny a les 19h, a l’Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra presentant la producció “La música de la paraula”. El títol fa referència principalment a la segona part del concert, on es presenta un repertori íntegre del compositor Josep Navas Mariné, afincat a Reus. Els textos d’aquestes cançons són de poetes del Baix Camp o que han tingut alguna relació amb la comarca (com Carles Riba o Gabriel Ferrater, per exemple), per tant, la relació entre aquesta part del concert i el territori és més que evident.

A la primera part, el concert us ofereix un repertori amb obres basades en la música popular de països del nord d’Europa i un petit tast de música religiosa del romanticisme, com podreu escoltar en les obres de Paul Hindemith i Morten Lauridsen, a partir de textos de Rainer Maria Rilke i en l’havanera composta per Manuel Oltra sobre un poema de Pere Quart.

El Cor DaCapo de Tarragona, creat l’any 2012 i actualment dirigit per Lars Isdahl, està integrat per un grup de cantaires provinents del Camp de Tarragona, la majoria dels quals es van formar musicalment als conservatoris de Tarragona i Vila-seca. Ha fet nombrosos concerts a Tarragona, Reus, Barcelona, Igualada, Granollers, la Selva del Camp, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet, Flix, Vila-seca, Torredembarra i Riudoms. Ha compartit escenari amb músics com el pianista Albert Guinovart, l’organista Joan Seguí (amb el qual va interpretar la cantata Rejoice in the Lamb, de Benjamin Britten) i el Quartet Mèlt. Recentment, ha estat l’encarregat de representar El cant de la Sibil·la per primer cop al Santuari de Misericòrdia de Reus la nit de Nadal d’aquest 2017.