El Cor DaCapo presenta el concert “La música de la paraula”

El cor de Tarragona dirigit per Lars Isdahl presenta els dies 9 i 10 de juny el seu nou concert a Vila-seca i Torredembarra

0
708

El cor oferirà el poper dissabte dia 9 de juny a les 20.30h a l’Ateneu Pi i Margall de Vila-seca un dels concerts de final de temporada, i el diumenge, 10 de juny a les 19h, a l’Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra presentant la producció “La música de la paraula”. El títol fa referència principalment a la segona part del concert, on es presenta un repertori íntegre del compositor Josep Navas Mariné, afincat a Reus. Els textos d’aquestes cançons són de poetes del Baix Camp o que han tingut alguna relació amb la comarca (com Carles Riba o Gabriel Ferrater, per exemple), per tant, la relació entre aquesta part del concert i el territori és més que evident.

A la primera part, el concert us ofereix un repertori amb obres basades en la música popular de països del nord d’Europa i un petit tast de música religiosa del romanticisme, com podreu escoltar en les obres de Paul Hindemith i Morten Lauridsen, a partir de textos de Rainer Maria Rilke i en l’havanera composta per Manuel Oltra sobre un poema de Pere Quart.

El Cor DaCapo de Tarragona, creat l’any 2012 i actualment dirigit per Lars Isdahl, està integrat per un grup de cantaires provinents del Camp de Tarragona, la majoria dels quals es van formar musicalment als conservatoris de Tarragona i Vila-seca. Ha fet nombrosos concerts a Tarragona, Reus, Barcelona, Igualada, Granollers, la Selva del Camp, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet, Flix, Vila-seca, Torredembarra i Riudoms. Ha compartit escenari amb músics com el pianista Albert Guinovart, l’organista Joan Seguí (amb el qual va interpretar la cantata Rejoice in the Lamb, de Benjamin Britten) i el Quartet Mèlt. Recentment, ha estat l’encarregat de representar El cant de la Sibil·la per primer cop al Santuari de Misericòrdia de Reus la nit de Nadal d’aquest 2017.

FER UN COMENTARI