El Centre d’Esports Constantí signa un conveni de col·laboració amb l’escola “Tecnifica’t”

0
626

El Centre d’Esports Constantí ha signat un conveni de col•laboració amb l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t” mitjançant el qual s’oferirà als joves futbolistes, d’entre sis i dotze anys, la possibilitat de desenvolupar entrenaments que els permetran adquirir coneixements i habilitats corresponents a les etapes formatives inicials del futbol. La seu d’entrenament serà el camp municipal La Coma i tindran lloc tots els dilluns d’octubre a maig, amb inici l’1 d’octubre. De moment la iniciativa està tenint bona acollida i ja s’han omplert 24 de les 36 places que s’ofereixen.

“Tecnifica’t” és una Escola de Tecnificació de futbol fruit d’anys d’experiència, estudi i formació en el futbol base. L’objectiu és perfeccionar i millorar el gest tècnic de cada jugador amb entrenaments adaptats en etapa d’aprenentatge. Per aquest motiu, es treballarà en grups reduïts i es perfeccionarà la tècnica i toc de pilota amb entrenadors titulats. L’escola està formada per sis entrenadors titulats amb experiència a equips com el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i Reial Madrid.

El Centre d’Esports Constantí es planteja el projecte com una aposta de futur, que permetrà donar a conèixer l’activitat formativa que es desenvolupa en el futbol base del club i també les seves instal•lacions. El seu president, Òscar Solé, ha destacat a que el projecte permetrà oferir una tecnificació especialitzada i de qualitat als joves futbolistes.

Les inscripcions encara estan obertes. El preu de la matrícula és de 40 euros i inclou assegurança mèdica, una dessuadora, una samarreta de màniga curta, un pantaló curt i un parell de mitjons. La mensualitat és de 30 euros pels esportistes de Constantí i de 35 pels de fora del municipi. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

FER UN COMENTARI