El Casal d’Estiu de La Pobla de Mafumet visita el Parc Químic de Seguretat del Polígon Nord

Durant aquests dies han pogut conèixer com és el dia a dia en un Parc de Bombers i la feines que realitzen

Els infants del Casal d’Estiu de La Pobla de Mafumet, aquest mes de Juliol, han visitat en dues jornades diferents les instal·lacions dels Bombers al Parc Químic de Seguretat del Polígon Nord.

Durant aquests dos dies els gairebé cent nens i nenes que participen al Casal d’Estiu de La Pobla de Mafumet han pogut conèixer de primera mà com és el dia a dia en un Parc de Bombers i la feines que realitzen.

Els infants s’han desplaçat fent un passeig per la nova Avinguda de La Química fins al Parc, on un equip de bombers els ha rebut i per recuperar forces abans de les activitats els han convidat a un bon esmorzar.

Tots ells han conegut les instal·lacions del Parc Químic Nord. Com sempre,  l’activitat que han gaudit més és fent exercicis en el rocòdrom, s’han vestit de bombers, i després de pujar al camió i conèixer com funcionen les sirenes i les emissores han pogut jugar amb l’escuma i aprendre com s’utilitzen les mànegues d’aigua professionals.

La visita ha estat coordinada pels Parcs Químics de Seguretat  i ha comptat amb la visita del Director del Complex de Repsol a Tarragona, Josep Font.