DOW Tarragona celebra els 50 anys apostant per la sostenibilitat

DOW ha anunciat una aportació de 100.000 $ per a diferents entitats amb projectes socials

DOW commemora els 50 anys de la seva implantació a Tarragona obrint-se a la ciutadans amb una sèrie d’esdeveniments per a donar a conèixer l’aposta de l’empresa per a la sostenibilitat. Els actes començaran el dia 28 de juny a les 18.00 hores amb un acte Institucional al Palau de Congressos de Tarragona, on hi participarà el màxim responsable de la companyia, Andrew Liveris, el ministre d’economia Luis de Guindos i la vicepresidenta del govern Neus Munté. El dia 16 de setembre tindrà lloc la Festa x Tothom, que comptarà amb la participació de la Fundació Port Aventura. Durant el mes d’octubre es durà a terme una jornada de portes obertes i també l’Employee Appreciation Day, per als treballadors.

En el marc del treball de DOW amb altres agents socials, l’empresa també ha anunciat una aportació de 100.000 $ per a un centre d’educació especial, una entitat sense ànim de lucre que treballi per la conservació de l’entorn i per una altra entitat que treballa perquè gent amb discapacitat pugui portar un gegant durant les festes. A més, es durà a terme una exposició itinerant i estarà disponible una aplicació de DOW per a telèfons mòbils. En aquest sentit l’empresa nord-americana ha recalcat que volen fer partícips del 50 aniversari a la ciutadania. D’altra banda, l’esdeveniment ha servit per a presentar el nou logotip dels 50 anys, que representa una brúixola que indica el camí de l’empresa cap a la sostenibilitat.

Liderar la sostenibilitat

Un dels principals reptes de futur que té la companyia, és el de liderar l’agenda de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. També s’ha anunciat que la companyia es planteja altres objectius com ara generar innovació, la implicació de la gent, fomentar l’economia circular i ampliar la confiança en la tecnologia química.

Foto_50

Durant l’acte, el director del complex de Dow a Tarragona, Jaume Sariol, ha recalcat el compromís de Dow Chemical cap a la sostenibilitat, essent així la principal aposta de la companyia. Sariol va parlar del respecte al medi ambient, la sostenibilitat i la participació de la societat com a principals objectius.