Detingut a Torredembarra per violència domèstica i contra agents de l’autoritat

L'agressor, que es trobava en un estat d'embriaguesa, va agredir a un agent de l'autoritat després d'envestir la seva mare

El passat 1 d’octubre efectius de la Policia Local van detenir un veí de Torredembarra com a presumpte autor d’un maltractament en l’àmbit de la llar i d’atemptar contra agents de l’autoritat.

El 112 va comunicar a la Policia Local que havien rebut la trucada d’un veí de la localitat informant que en un domicili veí se sentien molts crits i que hi havia una persiana a punt de caure a la via pública.

En desplaçar-se la patrulla al lloc indicat i, després de comprovar que, efectivament, hi havia perill per als vianants, van intentar parlar amb el veí, fet bastant difícil donat el seu estat d’embriaguesa. Igualment, en accedir a l’habitatge, els agents van comprovar com tot el mobiliari del pis estava malmès. Mentre un agent intentava subjectar la persiana perquè aquesta no caigués a la via pública, el veí va donar una espenta a la seva mare fent-la caure damunt del sofà. Quan els agents van intentar tranquil·litzar-lo va començar a donar espentes a un dels agents. Com a conseqüència d’aquests fets, es va procedir a la seva detenció. El detingut ha estat posat a disposició del Jutjat del Vendrell.