Constantí es suma a la vaga de dones del dia 8 de març

Els actes arrencaran aquest proper dissabte 3 de març amb una actuació de la Associació de Baile Flamenco “Esencia”

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, l’Ajuntament de Constantí ha programat per a la setmana vinent tot un seguit d’activitats adreçades
principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la
igualtat de drets entre els homes i les dones.

Els actes arrencaran aquest proper dissabte 3 de març amb una actuació de la Associació de
Baile Flamenco “Esencia”, al Pavelló Poliesportiu. El dimecres dia 7, a la Biblioteca Municipal,
tindrà lloc la presentació d’una peça teatral, “El sopar de les princeses”, i a continuació un
debat moderat per una psicòloga especialitzada en temes de gènere, per tal de reflexionar
sobre les problemàtiques que es tracten a l’obra El dijous 8 de març tindrà lloc l’acte central de la Setmana de la Dona amb la tradicional Lectura del Manifest, a càrrec de les associacions de dones del municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. Serà a partir de les 12 del migdia i com és habitual tindrà lloc al davant de l’Ajuntament.

Tal i com ja es va fer l’any passat, un dels actes principals d’aquesta Setmana de la Dona
arribarà el diumenge 11 de març amb un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques que aquest any 2018 celebren el seu 80è aniversari, que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu. L’acte, consistirà en un dinar de germanor adreçat exclusivament al col·lectiu de dones del municipi. Totes les assistents rebran un detall d’agraïment. Les inscripcions per participar del dinar s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, abans del 8 de març. El preu del dinar és de 12 euros. Un cop finalitzat el dinar, tindrà lloc l’espectacle d’humor “Les Cosines Bastarda Dintre de la programació d’activitats, aquest any, entitats esportives com el Centre d’Esports Constantí o el Club Bàsquet Constantí també faran el seu particular reconeixement a les dones abans dels seus respectius partits del cap de setmana del 10 i 11 de març.