Constantí es torna a mullar per l’Esclerosi Múltiple

Al llarg de totes les edicions, el municipi ha destacat per la gran mobilització i solidaritat en aquesta jornada

Un any més Constantí s’ha sumat aquest diumenge 8 de juliol a la campanya “Mulla’t”, una jornada festiva i solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple que té com a principal objectiu recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós. Tot i que l’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa que afecta majoritàriament els adults, entre un 3% i un 10% dels casos es diagnostiquen en infants. És per això que enguany, en el 25è aniversari del Mulla’t, tots els fons recaptats aniran destinats a l’esclerosi múltiple infantil.
A Constantí, el Club Esportiu Esplai ha estat aquest diumenge l’escenari de la jornada, que ha comptat amb la participació d’un gran nombre de persones. La recaptació se situarà enguany vora els 4.000 euros. Aquesta ha estat la 23ª edició del “Mulla’t” a Constantí, que al llarg de totes les edicions ha destacat per la gran mobilització i solidaritat en aquesta jornada.
Més enllà del salt multitudinari a l’aigua que caracteritza la celebració del Mulla’t, la piscina del Club Esportiu Esplai de Constantí ha comptat amb altres activitats. Al matí s’han disputat campionats de futbol sala i tenis, a banda de curses de natació. Ja a la tarda van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col•laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es va fer el tradicional concurs de dibuix i, seguidament, es va presentar la coreografia oficial del Mulla’t, una activitat oberta a tothom que ha comptat amb la col•laboració del Club Gimnàstica Estètica Constantí.

Més tard va tenir lloc un espectacle d’animació de ritmes llatins a càrrec de Salsixto. La jornada va finalitzar amb una ballada de sardanes i l’entrega dels trofeus, abans que l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A protagonitzés el final de festa.