El CAR Salou promou el Dia Mundial de l’Activitat Física

Les activitats van començar ahir dijous 5 d’abril i acabaran el dijous 26

Ahir dijous, 5 d’abril, el Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou va iniciar les activitats que té programades per adherir-se al Dia Mundial de l’Activitat Física i conscienciar a la seva població de referència de la importància de realitzar exercici físic i tenir uns hàbits de vida saludables. La primera activitat realitzada ahir dijous va ser una caminada amb grup del programa d’exercici físic moderat “Anem a caminar” del CAR Salou, que van estar acompanyats pel grup Enforma’t de l’IES Jaume I de Salou, i va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat costanera obsequiant a tots els participants amb unes bosses per l’esmorzar.

Avui divendres 6 d’abril els professionals del CAR Salou també fan una caminada pel municipi per celebrar aquest dia mundial. El proper dimarts 10 d’abril, Salou s’afegirà a la “VI Caminada a Bon Pas, Fem Salut a Tarragona”, que es farà per la capital de la província. Finalment, el proper 26 d’abril es realitzarà la celebració del 10è aniversari de la creació del grup “Anem a caminar” del CAR Salou, celebració que comptarà amb la presència del Sr. Alcalde de Salou, Pere Granados, i de la regidora de Salut del consistori, Martina Fourrier.

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra, des de 2002, a tot el món. Catalunya participa des de l’any 2010 per l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). L’objectiu d’aquest any és sensibilitzar a la població sobre l’epidèmia de sedentarisme existent i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones. Per celebrar-ho i per ajudar a la població a conscienciar-se de la necessitat de tenir hàbits de vida saludables, el CAR Salou ha programat totes aquestes activitats al llarg del mes d’abril.