fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

S’inicien els cursos de català a l’Escola d’Adults de Constantí

Avatar photo

Els cursos de català s’inclouen dintre de l’oferta formativa de l’Escola d’Adults municipal, i s’imparteixen al carrer Sant Pere 49

Aquest dilluns 28 de setembre s’han iniciat els cursos de català a l’Escola d’Adults Municipal. Es tracta de cursos presencials de nivell inicial i bàsic, que en aquest primer trimestre del curs compten amb un total de 70 alumnes inscrits.

 

L’inici dels cursos s’emmarca aquest any en el context de la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, s’ han elaborat protocols d’organització amb  les corresponents mesures de prevenció i seguretat tant per alumes com per al professorat. Els cursos de català compleixen totes les mesures de seguretat corresponents: neteja i desinfecció d’espais, gel hidroalcohòlic, ús de mascareta obligatori i distància de seguretat.

 

A més, tenint en compte la situació actual, s’ha reduït el nombre d’alumnes per classe, amb un màxim de 12 alumnes per aula. D’altra banda, cadascun dels cursos disposarà d’una aula virtual associada  per tal que els alumnes puguin seguir el curs de manera telemàtica en el cas que es produís un nou confinament. Aquesta aula virtual es pot descarregar des del telèfon mòbil.

 

Els cursos de català s’inclouen dintre de l’oferta formativa de l’Escola d’Adults municipal, i s’imparteixen al carrer Sant Pere 49.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Investiguen l’incendi del monument franquista de Tortosa

Notícia següent

L’Ajuntament inicia treballs de millora a diversos camins rurals de Manresa

Notícies relacionades