El PP de Vila-seca denuncia: “Poblet no reconeix la Constitució espanyola”

El portaveu del grup municipal defensa que la Constitució és el marc legal que ha permès a tots presentar-se a les eleccions i governar

El Partit Popular de Vila-seca ha denunciat que en el darrer ple de l’Ajuntament de Vila-seca, l’alcalde del municipi, Josep Poblet, va votar en contra en una moció conjunta de PP i Ciutadans en la que es demanava reconèixer la plena vigència de la Constitució en la seva totalitat.

El portaveu del Grup Municipal del PP de Vila-seca, Jordi Camarasa, ha lamentat que encara que van presentar una moció inclusiva, “on tothom pogués arribar a sentir-se representat”, l’alcalde només va oferir una abstenció. Camarasa assegura que el partit veu “incomprensible que algú amb la seva experiència política no estigui disposat a posicionar-se al cantó de la Constitució”. “La Constitució del 78, amb tot el marge de millora que es vulgui”, ha continuat el portaveu, “és el marc legal que ens permet a tots, inclòs a Josep Poblet, presentar-se a les eleccions i governar”. Camarasa ha conclòs demanat una rectificació de l’alcalde per poder continuar considerant-lo “l’alcalde de tots, no només dels independentistes”.