Pere Segura presenta la candidatura “Vila-seca Segura”

Sota la marca “Vila-seca Segura”, aquest vespre s’ha presentat la candidatura que encapçalarà Pere Segura a l’alcaldia de Vila-seca de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

L’equip, molt treballat per Pere Segura, suma experiència i innovació, però sobretot té l’objectiu de representar la Vila-seca actual. Aquesta candidatura va ser validada ahir dimecres per l’executiva local i ha estat presentada multitudinàriament davant l’assemblea de militants i simpatitzants, oberta a tothom, a la Societat El Fènix de Vila-seca.
Davant prop de 400 persones, Pere Segura, actual tinent d’alcalde adjunt a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vila-seca, ha donat a conèixer els 31 membres de la seva llista i s’ha adreçat als assistents tot recordant que “a la llista som en realitat, simbòlicament, 32, ja que també volem sumar la veu de totes les persones i de tots els col·lectius socials que estem escoltant i escoltarem durant tot el mandat”.

La candidatura que lidera Pere Segura compta amb persones d’edats compreses entre els 19 i els 66 anys, representatives de tots els barris del municipi, de la Plana, de la Pineda, del Nucli Antic, de la Formiga, del Colomí i del barri Miramar-les Illes. Cal esmentar també que entre els 21 primers llocs de la llista hi ha més dones que homes.
Segons paraules de Pere Segura, “la candidatura és una mostra dels valors i la diversitat de la Vila-seca actual”, tot recordant que “a la llista hi estan representades les múltiples sensibilitats d’aquesta Vila-seca” i que “volem escoltar els canvis que el municipi demana per avançar cap al futur amb optimisme i fermesa”.

El candidat a l’alcaldia ha afegit també que el projecte que encapçala es basa en la convivència, en el diàleg i la cohesió social i en tenir molt clares les prioritats i necessitats de totes les persones, de totes les famílies, de Vila-seca.
Envoltat d’un públic molt divers que li han donat suport, Pere Segura ha anunciat que en els pròxims dies se seguirà treballant: per escoltar i incorporar totes les visions; per enriquir el projecte comú per Vila-seca; per, en definitiva, detallar i mostrar un programa de govern obert, concret, engrescador i de compromisos.

Aquestes són les persones que integren la candidatura “Vila-seca Segura”:
1 Pere Segura Xatruch
2 Manuela Moya Moya
3 Josep Toquero Pujals
4 Lucia Teruel Carrillo
5 Cristina Cid Salabert
6 Xavier Farriol Roigés
7 Àngels Poblet Antonio
8 Esmeralda Nuñez Serralta
9 Miguel Angel Almansa Saez
10 Alberto Miguel Bartolomé
11 Maria Lluïsa Clavé Muñoz
12 Jordi Trillo Toro
13 Silvia Herrera Romera
14 David Melero Domenech
15 Alejandra Salor Fernandez
16 Gerard Beltri Pinel
17 Cati Stanicel
18 Salvador Olmedo Amo
19 Josefa Bascón Guerrero
20 Anna Cardona Morell
21 Josep Maria Pujals Vallvé
22 Javier Rodriguez Moreno
23 Fatima Couta Thiam
24 Arnau Salvadó Torres
25 Ruth García Muñoz
26 Antonio Juan García Caballero
27 Marta Graset Estruch
28 Josefina Farriol Pla
29 Pau Toquero Suñe
30 Francisco Almazan De la Paz
31 Josep Poblet Tous