Les banderes espanyola i europea de l’Ajuntament dels Pallaresos, a la bugaderia

El ban exposa que : "l’Ajuntament dels Pallaresos s’ha vist en la necessitat de retirar les banderes espanyola i europea per tal de poder portar-les a rentar. Ambdues van quedar tacades de sang durant aquest lamentable episodi"

Continuen les repercussions i les conseqüències de les càrregues policials del passat 1 d’octubre, on la policia nacional i la Guàrdia Civil van deixar ferides a 893 persones. Molts municipis han començat a moure fitxes del tauler polític: en alguns ajuntaments catalans ja s’estan trencant pactes polítics i efectuant dimissions.

Aquest és el cas d’un municipi del Tarragonès que també respon als fets del passat 1-O. El dimecres dia 4 d’octubre, l’alcalde dels Pallaresos (Tarragonès), Pep Nolla (PDeCAT) va signar un bàndol comunicant per als seus habitants del municipi explicant que retirava  les banderes espanyola i europea de l’Ajuntament dels Pallaresos perquè estan “tacades de sang”.

paint

El ban exposa que:  “Arran de les injustificades i greus actuacions violentes protagonitzades per les forces de seguretat de l’Estat (Guàrdia Civil i Cuerpo Nacional de Policia), corregudes el passat diumenge, dia 1 d’octubre, durant l’intent de celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, l’Ajuntament dels Pallaresos s’ha vist en la necessitat de retirar les banderes espanyola i europea per tal de poder portar-les a rentar. Ambdues van quedar tacades de sang durant aquest lamentable episodi. Esperem que quedin ben netes per tal de poder-les tornar a col·locar al seu lloc”.