Empaperen la casa d’un regidor socialista amb propaganda independentista

Entre els cartells en destaca un que el convida a marxar fora de Catalunya

Diversos cartells i escrits han aparegut aquest matí, entre les 12 i les 14:30, al domicili particular del portaveu socialista del Catllar, Antonio López. Entre els cartells, de propaganda independentista, han aparegut alguns missatges escrits a mà que conviden a López a marxar de Catalunya “si no t’agrada…” i d’altres dient que “a mi m’és igual menjar-me els panellets a la presó!”.

Diversos dels cartells que han aparegut al domicili d'Antonio López.
Diversos dels cartells que han aparegut al domicili d’Antonio López.

En declaracions a aquest diari, López ha manifestat la seva tristesa davant del fets. “No només han empaperat tota la urbanització, sinó que han vingut fins al meu domicili particular i m’han enganxat cartells a la porta i n’han deixat d’altres dintre”. López lamenta aquesta situació i assegura que s’estan sobrepassant els límits.

López, que ha denunciat els fets a través de les xarxes socials, ha rebut el suport de molta gent tant del partit com de fora, condemnant aquests tipus d’accions.

De moment, el regidor ha decidit comunicar el cas al partit i a partir d’aquí decidir si enviar-ho, o no, a fiscalia. “Això és el que passa quan l’ambient està caldejat, cada vegada hi ha menys tolerància” ha conclòs.