Àngels Poblet pren possessió com a nova regidora de l’Ajuntament de Vila-seca

S'encarregarà de la regidoria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies després que Cristina Campallo renunciés a la seva acta

Imatge de l'acte de la presa de possessió de la nova regidora, Àngels Poblet

L”Ajuntament de Vila-seca ha celebrat un ple extraordinari, la tarda d’aquest dimarts, durant el qual ha pres possessió la nova regidora Àngels Poblet, després que la regidora de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Cristina Campallo, renunciés a la seva acta en el passat ple celebrat l’1 de desembre.

La nova regidora, Àngels Poblet, ha estat nomenada representant de l’Ajuntament de Vila-seca en els patronats municipals de Música i Turisme, i en els consells escolars de l’Escola Sant Bernat Calvó i la Llar d’Infants Les Vimeteres.

Àngels Poblet Antonio formava part de la llista de Convergència i Unió en les darreres eleccions municipals de l’any 2015, on ocupava el número 12 de la llista. És llicenciada en filologia anglogermànica i actualment és professora de secundària a l’institut Ramon Barbat Miracle de Vila-seca. Pròximament es donaran a conèixer més detalls sobre les seves responsabilitats dins l’organigrama del govern municipal.